Sayfalar

9 Mart 2010 Salı

ANADOLU YAKASI GENEL-İŞ 1 NOLU ŞUBEDEN DAYANIŞMA VE 8 MART


BALIKESİR DURSUNBEY İLÇESİ ŞENTAŞ MADENCİLİKTE YAŞAMINI YİTİREN VE YARALANAN İŞÇİ ARKADAŞLARA YARDIM.



DİSK/Genel-İş Sendikası İstanbul Anadolu Yakası 1 Nolu Şube olarak, Balıkesir Dursunbey İlçesi Şentaş Madencilikte iş cinayetiyle yaşamıni yitiren, yaralanan arkadaşların ailelerine yardım kampanyası başlatılmış ve Kadıköy, Kartal ve Ataşehir Belediyelerinde çalışan üyelerimiz arasından bir miktar para toplanmıştır.
Toplanan bu paralar Kartal Araştırma Hastanesi yanık kısmında tedavi gören hasta yakınlarına verilmiştir. Aynı zamanda sınıf dayanışmasının önemini belirten konuşmalar yapılarak her zaman yanlarında olduğumuzu belirttik.


Ayrıca;8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde DİSK/Genel-iş Sendikası Anadolu Yakası 1 Nolu Şubesi olarak, Kadıköy, Kartal ve Ataşehir Belediyeleri işyerlerinde ve bağlı tüm ünitelerde çalışan bayan üyelerimize karanfiller dağıtılarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününün önemine ilişkin konuşmalar yapıldı. Yine aynı gündemle birim toplantıları yapıldı. Bu etkinliklerden üyelerimiz çok memnun oldu. Bizleri böylesi anlamlı bir günde yalnız bırakmadığınız için şubemize teşekkür ettiklerini ifade ettiler.