Sayfalar

18 Mart 2010 Perşembe

ESENYURT BELEDİYESİ SENDİKAYA SALDIRMAYA DEVAM EDİYOR

Esenyurt Belediye Başkanı son haliyle 55 olan sendikalı oldukları için işten çıkartılan işçilerin sayısını tek tek odasına çağırdığı ve sendikadan istifa etmeyi kabul etmeyen 13 işçiyi daha işten çıkarmıştır. Aymazca ve fervasızca hukuksuzluğu ve sendika düşmanlığına devam eden Belediye Yönetimine karşı mücadelelerine her zamankinden daha kararlı devam edeceklerini belirten Belediye-İş 2 Nolu Şube Yönetiminin konuyla ilgili yaptığı açıklama aşağıdadır.







BASIN VE KAMUOYUNA



ESENYURT’TA İŞÇİ DÜŞMANLIĞI DEVAM EDİYOR



Sendikalı oldukları için Esenyurt Belediyesi’nde işten atılmalar devam etmektedir. Sendikalı oldukları için işten atılan işçiler 214 gündür belediye önündeki direnişleri sürdürürken, Esenyurt Belediye Başkanı sendikadan istifa etmeyen işçileri işten atmaya devam ediyor. Daha önce işten atılan işçi sayısı toplamı 55’di.

Sendikadan istifa etmeleri için sorgu odalarına çağırıp istifa etmeyen işçileri işten atmaya devam etmektedir. Dün 17.03.2010 Çarşamba günü saat 11.00’da yapılan sorgudan sendikadan istifa etmeyeceğini söyleyen 13 işçi daha işten atıldı. Esenyurt Belediye Başkanı bütün işlerini bırakmış sendıkalı işçilerle uğraşmaktadır. Bizler Belediye-İş Sendikası olarak işten atılmalara yönelik mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu konuda geniş açıklama kamuoyuna yapılacaktır.



BELEDİYE-İŞ SENDİKASI İST. 2 NO’LU ŞUBE