Sayfalar

30 Aralık 2009 Çarşamba

ANKARA DDSB' DEN TEKEL İŞÇİLERİNİ ZİYARET




DDSB olarak 22,12,2009tarihinde saat 18:30 da Sakarya meydanında bir araya gelerek,
" Zafer, Örgütlenen Birleşen Mücadele Eden Emekçinin Olacak" yazılı pankartımızla ve flamalarımızla yürüyüşe geçtik. Çok coşkulu DDSB' lileri TEKEL işçileri aynı coşkuyla karşıladı. Yürüyüş boyunca alkışlarla sloganlarımıza eşlik ettiler.İşçilerin alana geldiğimizde ellerimizden flamaları alıp kendilerinin taşıması bizi çok mutlu etti.
Alana girdiğimizde ıslıklarla zılgıtlar eşliğinde çok coşkulu bir şekilde bizi selamladılar.
DDSB' li bir arkadaşımızın kürsüden işçilere seslenmesi istendiğinde arkadaşımız; " ilk günden bu yana işçilerin yanındayız, direniş zaferle sonuçlanıncaya kadarda yanınızda olacağız! Zafer; örgütlü ve birlikte mücadele edilerek kazanılır. TEKEL işçilerinin bu onurlu mücadelesini selamlıyoruz." diyerek işçileri selamladı.İşçilerde "Tekel İşçileri Sizinle Gurur Duyuyor" "Kurtuluş Yok Tek Başına, ya Hep Beraber, ya Hiç Birimiz" "Birlik, Mücadele, Zafer" sloganlarıyla karşılık verdi. Ardından DDSB olarak
"Kazandığımız haklar için direnelim, yeni haklarımız için mücadele edelim" başlıklı bildiri dağıtıldı. işçiler flamalarımız alıp taşıdıkları gibi bildirilerimizi de dağıtmaya yardımcı oldular. Ve hiç kimsenin yere atmaması dikkat çekiciydi.


Ankara DDSB